TEAM OF 

TEACHERS

Bikram Yoga Den Bosch attaches great importance to quality and therefore consists of a strong team of teachers with a lot of experience. Our vision is that every yoga student should be able to fully follow our classes. That is why we also pay a lot of attention to preventing and healing injuries.

Daphne Janssen

Teacher - Bikram- & Tapasya yoga

In 2011 deed Daphne haar eerste les Bikram Yoga. Ze vond het zwaar.Toch bleef ze terugkomen en merkte vooruitgang. Ze leerde dat alle houdingen beginnen met ademhaling. De lessen begonnen uiteindelijk juist energie te geven.

Door goed te luisteren naar de leraren en hun feedback verdwenen pijntjes. Daphne leerde om beter voor zichzelf te zorgen, ook buiten de yogazaal.

Het maakt haar blij dat ze nu haar passie kan overbrengen op anderen.

Bas Dorlandt is de eigenaar van Bikram Yoga Den Bosch. Bas heeft jarenlang als professioneel danser en choreograaf gewerkt in binnen- en buitenland. In 2004 heeft hij zijn eerste yogales gevolgd en sindsdien is yoga niet meer weg te denken uit zijn leven. Na het behalen van zijn docentendiploma in Los Angeles in 2013 is hij fulltime docent bikramyoga en heeft lesgegeven in Utrecht, Amsterdam, LA, San Francisco en Warschau. Het starten van een eigen yogaschool leert hem hoe mooi het is om anderen gelukkiger te maken. Hij zet zich dan ook ten zeerste in om yoga in Den Bosch op de kaart te zetten.

Bas Dorlandt

Teacher and owner

Sinds haar eerste les Bikram Yoga in 2012 is Jitske altijd blijven terugkeren naar deze yoga in de hot room. Daar leerde ze dat yoga niet zozeer gaat om de houdingen, maar om je houding. Jezelf met nieuwsgierigheid en zonder oordeel observeren. In 2019 besloot ze haar yogapad te verdiepen en volgde ze de Teacher Training in de VS. Sindsdien geeft ze les en draagt ze met liefde de passie voor Bikram Yoga over aan anderen. In haar lessen wil Jitske ruimte creëren om jezelf zonder oordeel en met nieuwsgierigheid te observeren. 

IMG_4864.PNG
Jitske Steenaart

Teacher - Bikram yoga

Miruna Mihailescu

Teacher - Bikram yoga

Miruna is onze zeer zonnige gastdocent. Als yogaleraar is zij werkzaam bij onze bevriende yogaschool in Wenen. Geregeld bezoekt zij Nederland en zijn wij blij dat ze ook Den Bosch aandoet.

Miruna is professioneel danser en staat naast de yogazaal ook regelmatig in diverse musicalproducties in Oostenrijk. Miruna is geboren in Roemenië en opgegroeid in Düsseldorf. Voor haar werk als musicalartiest woont ze nu al jaren in Oostenrijk. 

Yoga helpt haar enorm haar andere vak uit te oefenen.

francesca_thompson.JPG
Francesca Thompson

Teacher - Bikram- & Tapasya yoga

Francesca trained as a musician before she came to yoga- or rather, yoga came to her- only reluctantly in 2010, not expecting it to change her or her life so entirely. She did the Bikram yoga teacher training in 2013, and in 2018 completed the Iyengar yoga teacher training in Amsterdam. Francesca studies with Sherie van den Wijngaard and teaches at several schools in the Netherlands. She is grateful to have found a teacher and a path, and to be able to serve others through yoga.

Sherie vd Wijngaard

Guest Teacher - yoga therapist

Sherie geeft les en beoefent yoga sinds 1992 en werd in 1997 uitgenodigd in Bangalore, India.

Ze ronde haar studie Vinyasa Krama en yogatherapie een jaar later af. In 1998 begon ze met bikramyoga. Ze heeft gewerkt met topatleten, tieners met problemen en ouderen. Sherie gelooft dat yoga er voor iedereen is als een methode om zich te bevrijden van lijden.

Sherie zet het doceren van yoga als het "8-limb system" voort en ondersteunt scholen, docenten en studenten over de hele wereld.

Yoga heeft haar een manier gegeven om anderen te dienen met onvoorwaardelijke liefde.